• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Негрич перебуває з робочою поїздкою в Криму

    Опубликовано: 2005-12-05 12:53:00
    4 грудня 2005 року Голова Держспоживстандарту України Микола Негрич у м. Сімферополь провів нараду за участю керівників ДП „Кримстандартметрологія”, ДП „Севастопольстандартметрологія”, Головного управління у справах захисту прав споживачів в АР Крим, Управління у справах захисту прав споживачів м. Севастополя.
     
    На нараді було розроблено план заходів щодо запобігання подальшого поширення захворювання птиці на „пташиний грип”. Також Акредитованим випробовувальним центром ДП „Кримстандартметрологія” було надано інформацію щодо контролю м’яса птиці за показниками безпеки та мікробіологічних показників. За період з 1.11.05 по 4.12.05 надані випробовування 16 зразків м’яса птиці щодо відповідності вимогам нормативних документів.
     
    Микола Негрич вказав на необхідність продовження проведення посиленого контролю виробництва, випуску та реалізації пташиного м’яса на території АР Крим з обов’язковим відбором зразків продукції для випробування в лабораторії ДП „Кримстандартметрологія”.
     
    Розпорядженням Голови Держспоживстандарту ще від 19 жовтня 2005 року № 49-р, керівників територіальних органів Держспоживстандарту України в АР Крим, областях м. Києва та Севастополя зобов’язано посилити контроль за якістю та безпекою сировини та продукції пташиного походження.
     
    Слід зазначити, що до складу надзвичайної протиепізоотичної комісії при Раді міністрів АР Крим ввійшли і представники ДП „Кримстандартметрологія”. Сьогодні Микола Негрич взяв участь у засіданні Ради міністрів АР Крим, а також буде присутнім на робочій нараді, яку проведе Президент України Віктор Ющенко.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.