• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко обіцяє вивести українських миротворців з Іраку до 2006 року

    Опубликовано: 2005-12-12 09:06:00
    У своєму радіозверненні до Українського народу Віктор Ющенко нагадав, що одним із пунктів його передвиборчої програми було виведення українських миротворців з Іраку. «Я обіцяв вивести українських миротворців з Іраку. На сьогодні 800 наших солдатів уже повернулися в Україну. Решту – а це ще 800 вояків – ми зустрінемо на Батьківщині в період з 20 по 30 грудня. Новий рік вони відсвяткують у родинному колі», – сказав Глава держави, додавши, що Україна виводить контингент з Іраку «планово і відповідально». «1600 українських миротворців підготували 2700 іракських військових – це повноцінна бригада в складі трьох батальйонів», – підкреслив він. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Президент також наголосив, що «лише український контингент зміг з нуля підготувати для збройних сил Іраку цілу бригаду». «Цій бригаді вже передано зону відповідальності, яку раніше охороняли українські миротворці», – сказав він.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.