• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Влада приділяє особливу увагу соціальному захисту військових

    Опубликовано: 2005-12-12 09:13:00
    На цьому наголосив Глава держави у своєму радіозверненні до Українського народу у суботу, 10 грудня.  Віктор Ющенко підкреслив, що на сьогодні на 50 відсотків ліквідовано різницю в пенсіях для військових, що звільнилися з армії в різні роки, а з 1 січня 2006 року диспропорції будуть вирівняні на 100 відсотків. Відповідні видатки, зауважив Президент, передбачені в проекті бюджету на наступний рік. «Несправедливість, що існувала багато років, буде подолана остаточно», – заявив він. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    За словами Президента, уже в лютому цього року було втричі збільшено грошове забезпечення солдат строкової служби, курсантів і ліцеїстів. З квітня 2005 року, наголосив Глава держави, усі офіцери Збройних Сил отримують надбавки за особливі умови служби, а також «пристойну вихідну допомогу» при звільненні у запас.
     
    Президент також нагадав, що одним із пунктів його передвиборчої програми був перехід української армії на професійну контрактну армію із 2010 році, наголосивши, що у цьому напрямі вже «розгорнута серйозна робота». «Рішенням Президента визначено три експериментальні бригади, які першими до кінця наступного року будуть на 100 відсотків укомплектовані контрактниками», – наголосив він, додавши, що «у Сухопутних військах – це Новоград-Волинський, у Повітряних силах – Старокостянтинів, у Військово-морських силах – Сімферополь. Плюс великий десантний корабель «Ольшанський». «Саме в ці з’єднання пріоритетно спрямовуються ресурси. Саме тут через два тижні буде завершено будівництво службового житла для контрактників – якісно нового типу», – повідомив Президент, наголосивши, що досвід цих бригад буде поширено на всі Збройні Сили.
     
     ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.