• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Черевко відмовився від депутатського мандату

    Опубликовано: 2005-12-12 10:22:00
    "Залишити область і пересісти у парламентське крісло - це не те, чого від мене чекають мої колеги і мої земляки, - заявив сайту RAZOM губернатор Черкаської області, голова ради обласної організації партії "Наша Україна" Олександр Черевко, коментуючи свою відмову балотуватися в парламент по партійним спискам "Нашої України".
     
    "Я розумію, що у партійному списку мені запропоноване прохідне місце, - підкреслив Черевко, - та я ніколи в житті не обирав легких шляхів. Закінчити розпочате в області - це принципово... Тому я вирішив залишитися в області й працювати для неї. Свій вибір я роблю свідомо і відповідально. Черкащина - мій рідний регіон, і я гордий тим, що можу працювати задля її блага. Мій внесок у благополуччя України - це робота задля благополуччя Черкащини"
     
    До керівництва "Нашої України" Черевко висловив одне побажання: "ввести в новий парламент людей, які опікуватимуться потребами Черкащини, допоможуть нам ефективно вирішувати проблеми області".
     

    Прес-служба НСНУ  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.