• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров провів зустріч з Президентом Литви Валдасом Адамкусом

    Опубликовано: 2005-12-12 11:48:00
    Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров і Президент Литви Валдас Адамкус обговорили вибори Верховної Ради, які пройдуть 26 березня 2006 року.
     
    "Президент Литви проявляє серйозну зацікавленість і серйозну поінформованість про всі політичні процеси, які відбуваються в Україні", - сказав Глава уряду України. Він зазначив, що Адамкус 2 грудня прибув із візитом в Україну для участі у форумі "Співтовариства демократичного вибору". Юрій Єхануров зазначив, що В. Адамкус - серйозна політична фігура в міжнародному політикумі, тому позиція Президента Литви має вагоме значення у світових організаціях.
     
    Прем'єр-міністр також повідомив, що у ході зустрічі з Адамкусом попросив його сприяння в якнайшвидшому визначенні місця для встановлення пам'ятника Тарасу Шевченку у Вільнюсі, де видатний український поет провів свої молоді роки.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.