• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Національна безпека Росії залежить від України

    Опубликовано: 2005-12-12 13:07:00
    Принциповість Білокам’яної у газовому питанні з Україною підірве військову безпеку Росії. Так сьогодні візит українського міністра до Москви коментує на своїх шпальтах російська «Независимая газета».

    Джерела видання вважають, якщо Росія не пристане на умови України, окрім підвищення орендної плати для Чорноморського флоту, Київ може допустити американців на радіолокаційні станції в Севастополі і Мукачевому. А ті, нагадує газета, працюють зараз виключно в інтересах Москви.

    Поява ж там американських фахівців, означатиме для Росії втрату протиракетного контролю на стратегічному напрямку. А саме в Центральній і Південній Європі та Середземномор’ї.

    Більше того, як пише газета, США можуть вимагати в українців знищити ці бази, як це уже було в Латвії. «А це неминуче ослабить росіян і посилить американців", - пише газета.
     
    "НТН"   
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.