• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ніколаєнко підписав Програму співпраці з освітянським міністерством Словаччини

    Опубликовано: 2005-12-12 15:42:00
    Міністр освіти і науки України Станіслав Ніколаєнко під час офіційного візиту до Братислави підписав Програму співробітництва між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Словацької Республіки в галузі освіти на 2005-2008 роки. Зі словацької сторони документ підписано міністром освіти Словаччини паном Мартіном Фронцем. Перші спільні заходи в рамках Програми пройдуть вже у січні 2006 року.
     
    На зустрічі обидва міністри також обговорили питання укладення угоди між Україною та Словаччиною щодо взаємовизнання дипломів про освіту та співпрацю у педагогічній сфері.
     
    У складі української делегації у Братиславі перебувають ректор Національного педагогічного університету ім..М.Драгоманова Віктор Андрущенко та директор департаменту міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОН Омелян Сухолиткий.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.