• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська облрада та сеймик Підкарпатського воєводства підписали протокол намірів

    Опубликовано: 2005-12-12 16:45:00
    12 грудня в Жешуві (Польща) відбулось спільне сесійне засідання депутатів Львівської обласної ради та радних сеймику Підкарпатського воєводства.

    Голова облради Михайло Сендак та голова сеймику Кшиштоф Клак підписали Протокол намірів, що передбачає утворення робочої групи з представників обидвох органів самоврядування для опрацювання напрямів спільних дій. Вітальним словом засідання відкрили голова сеймику та маршалек Підкарпатського воєводства.
     
    Обидвоє зазначили, що транскордонна співпраця двох регіонів має страчегічне значення, а також певним чином визначає загальнодержавну політику двох країн. І фундаментальним є те, що східний кордон Польщі - це тепер східний кордон Євросоюзу. Виступили голови фракцій і груп сеймику. Особливо було вказано на болючу проблему кордону й митних переходів. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.
     
     "КуПол"  
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.