• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко заявив про підвищення тарифів на комунальні послуги

    Опубликовано: 2006-02-02 09:23:00

    У поточному опалювальному сезоні ціни на комунальні послуги підвищені не будуть. Про це Президент Віктор Ющенко заявив на прес-конференції в Запоріжжі. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    За словами Глави держави, в майбутньому, з огляду на зростання ціни на газ, тарифи безумовно буде переглянуто убік підвищення. Однак механізм переходу на нові тарифи, який буде розроблено до початку наступного опалювального сезону, передбачатиме компенсаційні виплати для малозахищених верств населення. Цей механізм, за словами Глави держави, має бути ефективним і зрозумілим для кожного громадянина.

    Президент також заявив, що в індустріальному секторі підвищення цін на газ компенсуватися не буде. Українська промисловість та бізнес мають самостійно впоратися з цим викликом, переконаний В. Ющенко.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.