• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затверджено список "нашоукраїнців" до Миколаївської міської ради

    Опубликовано: 2006-02-02 10:37:00

    Сьогодні в Миколаєві відбулася міська конференція партії «Наша Україна», на якій було обрано нове керівництво міської організації партії, затверджено кандидатуру на посаду мера міста - Сергія Ісакова - та виборчі списки до міської ради Миколаєва. До першої п’ятірки, за рішенням конференції, увійшли:

    Олександр Садиков, губернатор Миколаївської області та голова обласної організації партії, Сергій Ісаков, заступник голови Миколаївської ОДА, Віктор Горбачов, народний депутат України, Інга Бабакова, чемпіонка світку зі стрибків у висоту, Володимир Блінцов, директор Інституту автоматики і електротехніки НАНУ.

    Крім того, було затверджено склад делегатів на обласну конференцію «Нашої України».

    «Конференція пройшла демократично і в рамках статутних норм, - сказав під час прес-конференції в Миколаєві заступник голови Центрального виконкому партії «Наша Україна» Ігор Жданов. - Після неї Миколаївська організація «Нашої України» стала ще більш згуртованою і сильною. Конференція представила виборцям список достойних людей і я переконаний, що ми переможемо на виборах як у парламент, так і на виборах у Миколаївську міську раду, - зазначив Жданов.

    Прес-служба НСНУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.