• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рибачук зустрівся з Віталієм Кличком

    Опубликовано: 2006-02-02 13:59:00

    Задля моніторингу рівних умов проведення парламентських виборів Глава Секретаріату Президента України ініціював низку зустрічей з лідерами політичних сил. Мета – втілення пріоритетних завдань, визначених Указом Президента України «Про забезпечення проведення демократичних, чесних і прозорих виборів 2006 року». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Під час зустрічі Олега Рибачука з Віталієм Кличком, лідером Громадянського блоку «Пора-ПРП», було обговорено передвиборчу ситуацію в Україні.

    Співрозмовники дійшли згоди, що всі політичні сили повинні згуртуватися довкола ідеї проведення в Україні перших чесних та демократичних виборів. О. Рибачук наголосив, що «керівництво Секретаріату реагуватиме на будь-які прояви адміністративного тиску під час виборів». За його словами, перед ним, як Главою Секретаріату Президента, стоїть завдання забезпечити рівне ставлення органів влади до всіх учасників виборчого процесу, їхній рівноправний доступ до ЗМІ та унеможливити використання посадовими особами службового становища.

    Зі свого боку, Віталій Кличко зазначив, що «зараз для України дуже важливо, щоб учасники перегонів демонстрували політичну коректність та втілювали демократичні європейські стандарти виборчого процесу».

    Глава Секретаріату планує також зустрічатися з лідерами політичних партій та блоків у регіонах України.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.