• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про Тимошенко написали книгу

    Опубликовано: 2006-02-02 14:19:00

    Автор колись скандальної книги про Віктора Медведчука Дмитро Чобіт тепер змінив об'єкт своїх досліджень. Сьогодні у Спілці письменників України він презентував власну книжку про партію, членом якої він є - партію "Батьківщина" та Блок Юлії Тимошенко. Сам автор вважає, що це дослідження може виявитися ще більш резонансним, аніж його попередні книжки.

    Нова книжка Дмитра Чобота називається "БЮТ-Бродський, Юлія, Турчинов". Власне, сам автор каже, що спочатку планував написати лiдерам власної партії листа -- саме так і побудована книга -- однак потім у тому листі зібралося стільки матеріалів, що вийшла повноцінна книжка, приблизно у тому ж форматі, що і попередні - "Свистун" про Кучму та "Нарцис" про Медведчука.

    Підтримати позицію Чобота прийшов і колишній БЮТівець Степан Хмара. Він каже, що процеси вступу до партії крупного бізнесу спричинили до його виходу з фракції БЮТ. Степан Хмара каже, що вже пізніше зрозумів, що розширення фракції за рахунок, як він каже, "колишніх кучмістів" було не випадковим.

    Водночас не всі дотримуються такої критичної точки зору на події у партії Тимошенко. Колишній посол України у Росії Володимир Крижанівський каже, що написана критична книжка схожа на чоловічу образу тих, хто потрапив на не надто високі місця у списку БЮТ. Він вважає, що дискусійних людей чимало у всіх партіях і блоках, і що Тимошенко своєю роботою довела, що здатна чітко розрізняти власні та державні інтереси.

    Зрештою, з кожним виборчим днем, подібної критики на адресу різних політичних сил стає все більше. Попри попередні прогнози про відносну демокартичність нинішньої виборчої кампанії, на шпальтах видань ледь не щодня з'являється чимало компромату, а у скриньках українців листівок, які цілком можна називати відвертим "чорним пiаром".

    newsVOAcom

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.