Луценко представив новопризначеного керівника

06 фев, 09:53

Сьогодні під час робочої поїздки до Луганська міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко представив особовому складу нового начальника УМВС України в Луганській області генерал-майора міліції Гуславського Володимира Станіславовича.

Гуславський В.С. народився 30 вересня 1959 року в м. Міусинськ Краснолучського району Луганської області. Закінчив Комунарський гірничо-металургійний інститут, Донецький інститут внутрішніх справ МВС України. Кандидат юридичних наук, заслужений юрист України.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1990 році. Працював на різних посадах у відділенні по боротьбі з розкраданнями соціалістичної власності Краснолучського міськвідділу внутрішніх справ. З 1995 року очолював відділення захисту економіки від злочинних посягань Краснолучського міськвідділу міліції. Надалі працював начальником кримінальної міліції Північнодонецького міськвідділу, начальником Рубежанського та Краснолучського міськвідділу УМВС України в Луганській області. З 1999 року по теперішній час перебував на посаді першого заступника начальника Управління – начальника кримінальної міліції УМВС України в Луганській області.

Прес-служба КМУ


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/99949.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua