Кириченко привітав жінок - військовослужбовців та працівників ЗС України

07 мар, 11:32

“У цей святковий день звертаюсь до дорогих нашому серцю матерів, коханих дружин, чарівних дочок зі щирими і теплими словами шани і вдячності за все світле, добре, життєстверджуюче, що ви вносите у наше військове життя.

Сердечно вітаю тих жінок, які пов’язали свою долю з армією і гідно несуть нелегкий тягар військової служби, хто своєю невтомною працею підтримує боєготовність військових частин і підрозділів, віддає сили й енергію в ім’я розквіту України, зміцнення її оборонної могутності”, - йдеться у привітанні.

Особливі слова вдячності генерал-полковник Сергій Кириченко адресував дружинам військовослужбовців за терпіння і розуміння існуючих проблем, за те, що вони є надійною опорою для своїх чоловіків.

“Земний уклін вам, солдатські матері, чиї сини сьогодні сумлінно служать Вітчизні. Саме завдяки вашій підтримці військовослужбовці Збройних Сил України гідно виконують конституційний обов’язок, зберігають мир і спокій держави”, – зазначив у вітальному слові начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України.

Генерал-полковник Сергій Кириченко від усього особового складу Збройних Сил України поздоровив жіноквійськовослужбовців та працівників Збройних Сил України зі світлим святом Весни та побажав їм щастя, міцного здоров’я, миру та злагоди у родинах.

Прес-служба КМУ


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/98590.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua