Львівські есдеки влаштували акцію протесту

27 окт, 14:23

Сьогодні, 27 жовтня, активісти львівської молодіжної організації УСДМ перед входом у приміщення Львівської ОДА організували політичний перформенс, який відбулася в межах акції протесту «Геть гудрони з України!». Участь в акції взяв народний депутат України, секретар ЛОО СДПУ(О) Ігор Шурма.
 
Близько двох сотень представників СДПУ(О) у протигазах організованою колоною підійшли до головного будинку області і стали півколом. У центрі утвореної арени були виставлені великі металеві діжки, по яких барабанщики били дерев’яними палками, намагаючись в такий спосіб привернути увагу чиновників облдержадміністрації до проблеми. Перед барабанщиками розгорнулося головне театралізоване дійство: частина перебраних у костюми хімзахисту молодих людей з мітлами силувалися вичистити Україну від гудронів, які у шоу були представлені персонажем у чорному плащі з косою. Молоді люди «вичищали» територію від гудронів, але ті весь час поверталися.
 
Учасники акції протесту тримали плакати «Олійник, вивези угорські гудрони!», «Нова влада – старі гудрони», «Не дамо отруїти Львівщину» та інші. З обласної адміністрації до пікетувальників ніхто не вийшов.
 
ЗІК

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/89759.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua