Кияни не хочуть депутатської недоторканності?

01 ноя, 17:16

Нещодавно президент України підписав закон про депутатську недоторканність, відповідно до якого, крім депутатів Верховної Ради депутатську недоторканність одержали депутати районних рад.
 
Що думають кияни про необхідність для депутатів мати недоторканність?

"Як ви вважаєте , чи повинні  депутати мати недоторканність?"
"Як ви вважаєте , чи повинні депутати мати недоторканність?"

86% киян вважають, що депутати не повинні мати недоторканності. Найбільш лояльна до депутатів у цьому питанні молодь - 21% респондентів у віці 18-29 років уважають необхідною депутатську недоторканність.
 
Найбільшим супротивником таких повноважень у депутатів виявилося старше покоління - тільки 3% киян у віці 61 і старші виступають за депутатську недоторканність.

"Депутати яких рівнів повинні мати недоторканність?" (серед тих, хто відзначає необхідність депутатської недоторканності)
"Депутати яких рівнів повинні мати недоторканність?" (серед тих, хто відзначає необхідність депутатської недоторканності)

Серед тих, хто бачить необхідність у депутатській недоторканності, - 69% вважають, що її мають отримати лише депутати Верховної Ради, а 19% - що вона потрібна депутатам всіх рівнів.
 
Інформація про дослідження : репрезентативне телефонне опитування мешканців Києва у віці 18 років і старші, квотоване за статтю й віком. Розмір вибірки: 419 осіб. Теоретична похибка вибірки: до 5%. Термін проведення дослідження: 15-19 жовтня.
 
Українська правда

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/89637.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua