Борис Беспалий: Через зниження попиту на себе Медведчук припустився юридичного курйозу

09 ноя, 15:09

"Заздрість до українського національного лідера Віктора Ющенка та бажання будь-що потрапити в інформаційний простір" – такими, на думку члена Президії Ради "Народного Союзу Наша Україна", депутата парламенту Бориса Беспалого були причини заяви Віктора Медведчука щодо необхідності складання Віктором Ющенком президентських повноважень у випадку, якщо він очолить виборчий список "Нашої України".
 
"Політичний попит на Медведчука в Україні знизився майже до нуля, тому його зараз турбують саме ці проблеми", – зазначив Борис Беспалий.
 
"Зміст заяви Медведчука як політика зрозумілий, а як юриста – просто курйозний. Керівники демократичних країн водночас є лідерами політичних сил. Так, наприклад, Тоні Блер є лідером Лейбористської партії, Джордж Буш – лідер Республіканської партії. Тому дивно було б, якби блок Ющенка очолював Петренко чи Іваненко", - сказав парламентарій.
 
"Для порівняння – в Україні посада прем’єра також несумісна з депутатською діяльністю, але нікого не дивувало, що в 1998 та 2002 роках прем’єр-міністри балотувалися на чолі виборчих списків і, звичайно, не брали депутатських мандатів та залишалися прем’єрами", - наголосив Борис Беспалий.
 
Прес-служба НСНУ

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/89362.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua