Борис Беспалий: "Дехто референдуми використовує як інструмент передвиборчої агітації"

27 дек, 11:14

"За діючим законодавством, зараз організовувати референдум щодо відміни недоторканності депутатів всіх рівнів - безнадійно, адже він матиме статус лише дорадчого опитування, - так прокоментував член Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Борис Беспалий ініціативу УНП провести референдум з цього питання. - Свого часу Леонід Кучма, коли хотів підняти свою нульову популярність, пішов на такий крок, але зрозуміло, що результату це не дало.
 
"Наша Україна" вважає, що досягнути цієї мети можна зовсім в інший спосіб. Це є питання внесення змін до Конституції, і до речі, Президент Віктор Ющенко вже вніс на розгляд Верховної Ради законопроект, який пропонує відмінити недоторканність депутатів місцевих рад".
 
"Крім того, референдум - це дуже недешева річ, - наголосив Борис Беспалий. - Проводити дорадче опитування під такою гучною назвою і таким чином опосередковано витрачати десятки мільйонів на передвиборчу агітацію якоїсь політичної сили - не розумно. Краще вже витратити ці кошти, наприклад, на житлово-комунальне господарство".
 
Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна"
 
  Обсудить на форуме Силы Народа

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/87531.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua