Вітренко у Львові проведе масове віче-зустріч з виборцями

27 дек, 16:42

«На перші числа лютого наступного року заплановано передвиборчий візит у Львів лідера блоку Вітренко «Народна опозиція» Наталії Вітренко», – повідомив кореспонденту Західної інформаційної корпорації голова Львівської обласної організації ПСПУ, голова обласного виборчого штабу блоку Наталії Вітренко «Народна опозиція» Олександр Покровський.
 
За його словами, в програмі перебування Наталії Вітренко зустріч з партактивом організації, виступ на телебаченні, участь в «круглому столі» Центру політичного прогнозування газети «Високий замок», прес-конференція.
 
«Окрім того, за участі Вітренко планується широкомасштабне віче-зустріч з виборцями. Проводити такий захід на вулиці в холодну погоду ми рахуємо недоцільним, а тому захід відбудеться у закритому приміщенні. Попередньо плануємо актовий зал «Львівської політехніки» на 1 000 місць», — поінформував О. Покровський.
 
Головний прогресивний соціаліст Львівщини висловив переконання, що блок набере у Львівській області не менше 3% і мешканці області підтримають ідеї Наталії Вітренко про «створення автономії Закарпаття і Галичини».
 
ЗІК
 
  Обсудить на форуме Силы Народа

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/87508.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua