Приховані таємниці жіночої невірності: міфи та реальність

29 авг, 07:24

Часто чоловіки вважають, що щаслива в шлюбі жінка не зраджуватиме свого партнера. Однак дані психотерапевтичних сеансів розповідають іншу історію.

Прийнято вважати, що випадкові зв'язки характерні для молоді та незаміжніх жінок, але зрілі дами можуть поводитися не менш імпульсивно. Наука підтверджує, що жінки в більшості випадків потребують емоційного зв'язку для інтимних стосунків, на відміну від чоловіків, для яких фізичний аспект є основним. Дослідження показують, що у одружених чоловіків у середньому більше позашлюбних зв'язків, ніж у жінок, але є нюанси, які не варто випускати з уваги.

Опитування, анкети та дослідження часто не дають повної картини, оскільки жінки нерідко недооцінюють свою сексуальну активність навіть на перших сеансах у психотерапевта. Довіра і час дають змогу розкрити глибинні шари жіночого інтимного життя, і виявляється, що багато епізодів просто забуваються. Жінки не лукавлять, стверджуючи, що не пам'ятають своїх зв'язків, їм дійсно потрібна особлива атмосфера, щоб усвідомити ці моменти.

Генетичні дослідження і приховані секрети
Сенсаційні дослідження, проведені Робіном Бейкером і його командою на більш ніж 5 тисячах заміжніх жінок віком від 30 до 40 років, показали, що близько 11% дітей, народжених у шлюбі, не належать законним батькам. У більшості випадків самі матері не знали про це. Після введення в гіпнотичний стан з'ясувалося, що багато хто з цих дітей з'явилися в результаті одноразових зв'язків, про які жінки не пам'ятали. Більше половини таких контактів припадали на період овуляції, коли сексуальний потяг у жінок зростає.

Психологи зробили висновок, що одноразові зв'язки мають місце у значної частини заміжніх жінок. За підрахунками, кожна 11-та дитина - результат випадкового зв'язку. Цей феномен підкреслює, що короткострокові стосунки у жінок трапляються частіше, ніж прийнято думати.

Сліди інтриг: генетика і мікрофлора
Канадський учений МакГії виявив, що в статевих органах кожної четвертої дослідженої жінки можна виявити сліди інших сперматозоїдів, крім чоловічих. Ці знахідки свідчать про те, що близько 25% жінок мали кілька позашлюбних зв'язків, навіть якщо самі вони цього не пам'ятають. Як і у випадку з дослідженнями Бейкера, багато контактів припадають на період овуляції.

Сукупність даних різних досліджень дала змогу зробити висновок, що короткострокові зв'язки трапляються у жінок різного віку. Найчастіше це відбувається з колегами по роботі, давніми знайомими або випадковими людьми на вечірках. Жінки, як правило, забувають про ці епізоди, і більшість із них не має серйозних наслідків.

Сучасні технології: приховані мікрофони та одкровення
Великі компанії почали використовувати акустичне обладнання, щоб вивчити неформальні стосунки співробітників. Виявилося, що в середньому за вечір відбувається кілька спонтанних сексуальних контактів. Аналіз аудіозаписів показав, що більшість учасників цих епізодів були щасливі і не відчували жалю. Приблизно 1/8 співробітників компанії протягом півроку брала участь у таких зв'язках.

Жінки в цих контактах проявляли себе як упевнені в собі та розкуті партнери. Дослідження показали, що за 10 років роботи в компанії до 80% жінок і 60% чоловіків беруть участь у випадкових зв'язках. Це підкреслює поширеність таких стосунків та їхній природний характер.

Тихі романи та емоційні зв'язки
Сексологи зазначають, що жіночі зради частіше мають випадковий характер і рідко переростають у тривалі романи. Однак частка жінок, які вступають у тривалі стосунки, зростає. Близько 40% жінок у великих містах мають тривалі позашлюбні зв'язки, що значно більше, ніж вважалося раніше.

Дослідження показують, що в таких романах жінки частіше досягають сексуального задоволення і відчувають менше сорому. Вони більш відкриті до експериментів, ніж у подружньому житті. Це підтверджує, що жіноча сексуальність залишається загадкою для багатьох.

Висновок: розуміння і прийняття
Всупереч поширеним стереотипам, жіноча невірність - не така рідкість, як прийнято думати. Причини зрад можуть бути найрізноманітнішими, від емоційної незадоволеності до імпульсивних рішень. Розуміння жіночої психології та довіра у стосунках можуть допомогти парам впоратися з такими ситуаціями і зберегти сімейне щастя.



Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/570403.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua