Оновлення гардеробу: кроки до нового стилю

28 авг, 07:24

Будь-які зміни в житті, такі як одруження, розлучення, нова робота або переїзд додому, змушують вас знову поглянути на свій гардероб. Нові обставини вимагають нового стилю. Настав час відкрити двері і провести аудит. Tocha може бути новий пост, ювілей або просто бажання оновити старі речі.

Зміна та одяг
Часто ревізія пов'язана зі зміною ваги. На жаль, найчастіше це набір зайвих кілограмів. Однак більшість жінок філософськи ставляться до цього і відкидають одяг, яка заздалегідь міцно сидить. Якщо ви поповнилися, це хороший привід не тільки оглянути гардероб, але і відправитися за покупками. Використовуйте це як відправну точку для нових способів поповнення гардеробу. Якщо ви купили одяг без плану, перегляд може призвести до плутанини. Як ви збираєте таку колекцію несумісних предметів?

Якість понад кількість
Велика кількість одягу в гардеробі не означає, що ви добре одягаєтеся. Жінці, яка вміє служити собі, не доводиться щодня ходити в новому вбранні. Вибір і різноманітність важливі, але якість одягу важливіше. Важливо адаптувати одяг до різних випадків у житті.

Розберемося
Перш ніж щось викинути, візьміть речі, які вам подобаються, і носіть весь час. Подумайте, чому вони вам подобаються: через колір, фасон або тканину? Деякі речі цінні, як спогади - не відпускайте. Але ставтеся до них як до речей для спогадів. Переміщайте улюблені речі, пробуючи їх і перевіряючи їх стан. Можливо, доведеться щось віддати хімчистці або ремонтній майстерні. Ці речі вже стали частиною вас, тому важливо переконатися, що вони знаходяться в хорошому стані. Якщо щось вийшло з моди або не підходить для вашого віку, саме час позбутися від нього.



Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/570353.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua