Проблеми в догляді за пасмами

19 авг, 07:24

Ви використовували маску багато разів, або не вистачає фарби або використовувати праску без теплового захисту? Тепер прийшов час виправити це! У цій статті ми розглянемо 10 поширених помилок в догляді за волоссям і як їх легко виправити в домашніх умовах.

1. МОЄ ВОЛОССЯ - ТОДІ ЩОСЬ НЕ

Якщо волосся здається брудним відразу після миття, це, ймовірно, пов'язано з неправильним шампунем або недостатнім промиванням бальзамом. Рекомендується наносити шампунь двічі, щоб домогтися максимальної чистоти і наситити волосся корисними речовинами.

2. ПРОБЛЕМИ З ВИБОРОМ ФАРБ

Перефарбували і виявили, що новий колір вас не радує? Перефарбовувати можна, але для кардинальних змін краще звернутися до професіоналів. Вони допоможуть з вибором відтінку і процедур.

. МАСКИ - ПОГАНО

Носіння масок занадто часто або надовго може перевантажити волосся. Щоб цього не сталося, робіть маски 1-2 рази на тиждень протягом місяця, а потім робіть перерву.

4. АНТИПЕЛЬТ

Перш ніж боротися з лупою, переконайтеся, що вона є. Себорея є медичною проблемою і лікування має бути під керівництвом лікаря.

5. ПОФАРБОВАНО - І НЕ ТАК

Ви пофарбували волосся і не отримали бажаного результату? Спробуйте використовувати постійний колір або спеціальні засоби для забарвлення сивого волосся.

. СТРИЖІТЬ КУЧЕРЯВЕ ВОЛОССЯ

Часте використання щілин і каучуків може призвести до поломки і нездорового волосся. Дайте їм на місяць і використовуйте засоби проти переломів для відновлення.

7. ПРОСОЧУВАННЯ ВОЛОССЯ

Перш ніж почати програму догляду за волоссям, визначте, чи є волосся сухим, жирним або нормальним. Виберіть відповідні продукти.

8. НЕДОСТАТНІЙ ОБСЯГ

Щоб надати волоссю об'єм, правильно використовуйте бальзами і засоби для укладання. При сушінні феном підніміть пасма від коренів.

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/569966.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua