Барбекю: як приготувати

04 авг, 07:24

Барбекю в англомовних країнах асоціюється з приготуванням їжі на відкритому вогні і всіма залученими процесами. У сучасному суспільстві барбекю стало невід'ємною частиною дозвілля, дозволяючи городянам насолоджуватися приготуванням їжі на вугіллі без шкоди для навколишнього середовища. Барбекю-вечірки можна проводити в будь-якому місці: у дворі будинку, на дачі, на пароплавах і навіть на дахах будинків.

фаст-фуд

Відкритий вогонь може зробити навіть прості напівфабрикати смачними. Любителі барбекю часто смажать на вугіллі ковбасу і сосиски, так як їх легко і швидко приготувати. Головне - сильний вогонь і гострий соус. Підготовлені продукти перед приготуванням необхідно розморозити, щоб вони були соковитими і смачними.

Приготування овочів теж не займає багато часу. Хороший гарнір для барбекю - шматочки баклажанів, помідорів, перцю і моркви, обсмажені на вугіллі, змішані з пряним сиром, базиліком і часником.

барбекю і пиво

Класичне барбекю часто супроводжується пивом. Свинячі ребра - одна з найпопулярніших страв для барбекю в світі. Їх можна обсмажити на шампіньйоні, на грилі або підсмажити на повільному вогні, щоб отримати соковите і ніжне м'ясо. Для додаткової м'якості ребра можуть бути попередньо обвуглені на слабкому вогні.

Курячі крильця - ще одне улюблене блюдо для барбекю. Їх практично неможливо зіпсувати: просто обсмажте на середньому вогні з сіллю і перцем. Пиво в помірних кількостях навіть корисно, як і хороше вино.

риба на грилі

Риба - ще один чудовий вибір для барбекю. Стейки з лосося або шампури з осетра ідеально підходять для пива, а річкова риба, така як лящ або окунь, отримує свій унікальний аромат при приготуванні на вугіллі. Найкраще варити рибу цілком і смажити її прямо в лусочках або запікати в фользі.

 

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/569370.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua