Домашні пілінги: ефективно для здорової шкіри

30 июл, 07:24

Домашні пілінги - відмінний спосіб поліпшити стан шкіри без хімічних добавок. Вони допомагають позбутися від прищів, прищів, жирного блиску, лущення і сухості, омолоджуючої і омолоджуючої шкіри.

Пілінг малини та мазка
Малина багата антиоксидантами, які допомагають омолодити шкіру. Змішайте столову ложку ягідної каші з половиною столової ложки нежирних вершків на пару і чайною ложкою цукру. Нанесіть на обличчя, масажуйте шкіру на 2 хвилини, потім залиште як маску на 7 хвилин і протріть.

Пілінг з інжиром і вівсянкою
Інжир володіє зволожуючими властивостями, а вівсянка ніжно відлущує і живить шкіру. Змішайте два інжиру в склянці гарячого молока, залиште на 30 хвилин. Додати столову ложку вівсяних пластівців і дві столові ложки справжнього молока, помасажувати обличчя, потім змити теплою водою.

Пілінг з полуницею для змішаної шкіри
Полуниця багата вітамінами і мінералами, які зволожують і освіжають шкіру. Змішайте столову ложку полуничної м'якоті з медом і мигдалевою олією. Масажуйте обличчя протягом 2 хвилин, залиште на 7 хвилин, потім змийте.

Пілінг пекан
Волоські горіхи містять корисні жири і вітаміни, які сприяють живленню шкіри. Розділіть два волоських горіха, змішайте з жовтком і ложкою розтопленого масла. Нанесіть на обличчя, масажуйте 15 хвилин, потім змийте холодною водою.

Пілінг вугрів травами
Змішайте рівні пропорції ромашки, календули, бісеру і чистого. Закип'ятіть столову ложку суміші склянкою окропу і зробіть парову баню протягом 3 хвилин. Розітріть плями з прищею морською сіллю, потім змийте холодною водою і нанесіть живильний крем.

Пілінг з морквою для сяючої шкіри
Подрібнена морква з молоком і вівсянкою надає шкірі природний відтінок і зволожує. Масажуйте обличчя сумішшю 3 хвилини, потім змийте теплою водою.

 

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/569126.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua