Чари природи: маски для волосся в домашніх умовах

20 июн, 07:24

У пошуках рішень для відновлення пошкодженого волосся зверніть увагу на прості, але ефективні рецепти натуральних масок, які можна легко приготувати прямо у себе вдома. Ці маски стануть справжнім порятунком для вашої зачіски, допомагаючи повернути волоссю здоровий вигляд і силу.

Маска для посічених кінчиків

Для приготування цієї маски вам знадобиться всього лише 1,5 склянки молока і 1 столова ложка вершків. Просто змішайте ці інгредієнти, нанесіть на волосся, потім укутайте голову поліетиленовою шапочкою і залиште на 25-30 хвилин, після чого змийте маску з шампунем.

Маска для сухого волосся

Візьміть знежирений кефір і втирайте його у волосся по всій довжині. Потім укутайте голову поліетиленовою шапочкою і залиште на 1-2 години, після чого помийте голову.

Поживна маска для волосся

Ця маска потребує таких інгредієнтів: 1 стиглий банан, 1 яйце, 3 столові ложки меду і 5 столових ложок оливкової олії. Змішайте їх до однорідної маси, нанесіть на волосся на 15 хвилин, потім змийте м'яким шампунем.

Маска зволожувальна для фарбованого волосся

Для цієї маски вам знадобиться 1-2 авокадо (залежно від довжини волосся). Розімніть фрукт до стану кашки, нанесіть на вологе волосся, залиште на годину, потім змийте водою.

Маска для комбінованого волосся

Для приготування цієї маски вам знадобляться 1 огірок, 1 яйце і 2 столові ложки солі. Вичавіть сік з огірка, потім змішайте всі інгредієнти. Нанесіть на голову, укутайте її і залиште на 30 хвилин, після чого змийте шампунем.

Маска для сильно пошкодженого волосся

Для цієї маски вам знадобиться 1 столова ложка меду, будь-яка маска для волосся, 3-4 краплі ефірної лавандової олії, 2 краплі ефірної олії мускатного горіха, 1 чайна ложка рицинової олії та вітаміни А і Е в капсулах. Змішайте всі компоненти, нанесіть на все волосся і залиште на ніч, потім змийте шампунем.

Зазначимо, що для блондинок рекомендується вибирати мед для масок якомога світліший, щоб уникнути фарбування волосся.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/567391.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua