Аргінін: ключ до здорового волосся

19 июн, 07:24

Проблема випадіння волосся знайома багатьом жінкам, і сьогодні ми розглянемо кілька способів боротьби з цією проблемою. Хоча причини випадіння волосся можуть бути різноманітними, від хвороб до стресу і спадковості, найчастіше вона пов'язана з впливом навколишнього середовища на волосся.

Вчені лабораторій L'Oreal звернули увагу на амінокислоту аргінін, що входить до складу волосяного волокна, і зробили висновок про її важливу роль у рості волосся. Виявилося, що нестача аргініну може призвести до припинення росту волосся. Однак хороша новина полягає в тому, що аргінін можна вводити до складу засобів для догляду, що сприяє зміцненню волосся і стимулює його ріст.

Існує кілька способів запобігання випадінню волосся. Один із найпростіших - це носити коротку стрижку, що зменшує вплив навколишнього середовища на волосся. Якщо коротка стрижка не підходить, є й інші варіанти.

По-перше, зміцнюйте волосся шляхом введення в раціон білка кератину, основного будівельного матеріалу волосся. Також варто звернути увагу на зміцнювальні шампуні та бальзами.

По-друге, намагайтеся мінімізувати травмування волосся: уникайте тугих зачісок, відмовтеся від гарячих укладок і фена, будьте обережні з металевими гребінцями.

По-третє, відновлюйте структуру волосся за допомогою засобів, що містять кераміди, які допомагають зміцнити волосся і запобігти його втраті.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/567345.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua