Пластика губ: важливі аспекти та поради

06 июн, 07:24

Існує два основних види пластики губ - зменшення і збільшення. Зважившись на пластику губ, необхідно проконсультуватися з фахівцем, який виконає операцію.

Зменшення губ
Операція зі зменшення губ підходить тим, у кого губи занадто виділяються на обличчі або заважають нормально говорити і їсти. Це може спричинити психологічні проблеми, тому пластика губ у таких випадках є виправданою.

Перед операцією проводиться консультація з лікарем. На першій зустрічі фахівець вивчить медичну історію пацієнта, обговорить очікування від операції та вид анестезії. Зазвичай пластику губ проводять під місцевою анестезією.

Процедура зменшення губ триває близько години. Лікар робить розріз на внутрішньому боці губи, видаляє смугу тканини і зашиває розріз. У результаті розмір губи помітно зменшується.

Після операції пацієнт відчуває помірний біль і дискомфорт. Лікарі рекомендують спати на двох подушках, щоб швидше минули набряк і синці. Деякий час після операції може бути важко їсти, тому слід уникати кислої, солоної, гострої та гарячої їжі. Порожнину рота необхідно кілька разів на день промивати антисептиком.

У разі сильного болю, почервоніння, виділення гною або інших симптомів потрібно негайно звернутися до лікаря - це може вказувати на інфекцію.

Збільшення губ
Процедуру збільшення губ також проводять під місцевою анестезією з використанням ін'єкцій різних наповнювачів:

Артекол - синтетичний матеріал з ризиком алергічної реакції, але тривалим ефектом.
Аутологен - колаген з організму пацієнта, без ризику алергії, але з тимчасовим ефектом.
Колаген - з коров'ячого матеріалу, з високим ризиком алергії і короткочасним ефектом.
Дермалоген - колаген від донорів, з короткочасним ефектом.
Жир пацієнта - з живота або стегон, без ризику алергії і з тривалим ефектом.
Гілаформ - матеріал з гіалуронової кислоти, без алергії і з тимчасовим ефектом.
Рестилан - гель з гіалуроновою кислотою, який абсорбується через 6 місяців.
Відновлення після збільшення губ відбувається швидко - протягом кількох днів. За ознак алергії після процедури слід негайно звернутися до лікаря.

Висновок
Пластика губ - це процедура, що вимагає уважного підходу і консультації з кваліфікованим фахівцем. Важливо враховувати всі ризики й очікування, щоб результат операції приніс задоволення і не вплинув негативно на здоров'я.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/566788.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua