Відкриття рахунку в Англії: покрокова інструкція

27 май, 11:12

Відкриття банківського рахунку в Англії надає бізнесу і приватним особам доступ до одного з найрозвиненіших фінансових ринків світу. Рахунки в англійських банках асоціюються з надійністю, престижем і широким спектром послуг. 

F:\май 2024\azola.jpg

Переваги наявності рахунку в Англії

Маючи рахунок у банку Англії, його власники отримують масу переваг.

Банки в Англії відомі високим рівнем клієнтського обслуговування, індивідуальним підходом до кожного клієнта та професіоналізмом.

Процедура відкриття рахунку

Банки Британії можна умовно розділити на три групи: клірингові, торгові та ощадні. Нерезиденти частіше вибирають ощадні установи через лояльну політику. При цьому потрібно постійно перебувати в країні і підтвердити джерело надходження коштів. 

Відкриття банківського рахунку в Англії включає етапи.

Залежно від банку і типу рахунку, процес відкриття рахунок займає 3-4 тижні.

Юридичні послуги компанії Azola

Не маючи можливості займатися підготовкою документів, можна скористатися послугами компанії Azola Legal Services Спеціалісти Azola надають комплексні послуги:

Після відкриття рахунку фахівці компанії надають послуги з управління рахунком, допомагають під час проведення міжнародних транзакцій, оптимізують фінансові потоки, проводять консультації щодо банківських продуктів.

Відкриття банківського рахунку в Англії надає доступ до світових фінансових ринків, а співпраця з компанією Azola Legal Services гарантує, що процес відкриття рахунку пройде швидко та ефективно.

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/566391.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua