СТО «Prator-Auto» - комплексний ремонт вашого автомобіля

23 июл, 22:05

СТО «Prator-Auto» - комплексний ремонт вашого автомобіля

Усі автовласники добре розуміють важливість своєчасного проведення діагностики автомобіля, що практично унеможливлює вихід його зі строю в умовах щоденного користування ним. Для цього існують автосервіси та СТО, які пропонують якісні послуги з ремонту автомобілів. Серед них – автомобільна компанія Prator-Auto з повним спектром послуг будь-якої складності та об’єму. Більш детально про автокомпанію розкажемо далі в статті.

Що пропонує автовласникам компанія «Prator-Auto»?

Ремонт будь-якої поломки в одному місці – перевага СТО «Prator-Auto», яка просуває автосервіс на ринку, та безумовно приваблює клієнтів. Тому, якщо вашому автомобілю потрібна «допомога» автомайстрів, звертайтесь в «Prator-Auto». Послуги, які пропонує автосервіс наступні:

• ремонт та реставрація кермових рейок (проводиться в разі якщо є стукіт рейки, або ж вона потекла);
• ремонт та заміна двигуна (попередньо обов’язково проводиться діагностика);
• комп’ютерна діагностика всіх марок автомобілів (є виїздна при потребі);
• заміна моторного мастила та фільтрів, рідин у двигуні та коробці передач;
• діагностика та ремонт ходової частини автомобіля (заміна гальмівних дисків/барабанів, важелів задньої підвіски, шарових опор/важелів,а мортизаторів, пружин, кермових тяг та наконечників та інше);
• діагностика та технічне обслуговування ГБО (злив конденсату із газового редуктора, перевірка стану патрубків, заміна фільтрів ГБО, перевірка на витік газу тощо).

Переваги автосервісу «Prator-Auto»

Повна діагностика автомобіля за всіма параметрами на сучасному устаткуванні – не єдина перевага, яка приваблює клієнтів компанії https://prator-auto.com.ua/. Серед інших «плюсів» варто виокремити наступні:

• 100% гарантія на виконані роботи та використані запчастини;
• досвідчені автомайстри;
• повна оплата за послуги здійснюється лише після того, як клієнт прийняв автомобіля після ремонту;
• використання виключно оригінальних запчастин, які закуповуються у перевірених постачальників.

Як скористатися послугами автосервісу?

Щоб стати клієнтом «Prator-Auto» достатньо залишити заявку на діагностику автомобіля онлайн, або ж безпосередньо приїхати в СТО. Після цього буде проведена діагностика автомобіля, оцінка обсягу робіт та вартість запчастин. Будьте впевнені, що ремонт вашого автомобіля буле проведено якісно та в терміни, обговорені напередодні.
 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/552082.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua