Сувенірна продукція: якість та оригінальність

27 июн, 15:47

Якщо цікавить стильний мерч, ексклюзив презенти для бізнесу, сувеніри з оригінальним дизайном, можна звертатися до компанії BrandME. Маючи власне виробництво, тут нанесуть будь-яке фото, малюнок або бажаний напис.

Вся сувенірна продукція організації гарантовано відповідає узгодженому макету, обов'язково проходить контроль якості, який складається з безлічі рівнів.

Що можна брендувати?

Професійна досвідчена команда компанії створює сувенірний брендований товар будь-якого обсягу. Тут можливе замовлення бізнес та мерч-атрибутики з логотипом для різних івентів:

Компанія-замовник може забезпечити своїх клієнтів фірмовим товаром. Інноваційні технології сучасності, нове обладнання, матеріали-витратники високої якості допомагають у реалізації проектів різної складності. Мінімальні терміни виготовлення продукції.

Асортимент промо-сувенірної продукції

В каталозі компанії представлені:  

Є можливість заказати й корпоративний мерч із символікою. Входить в цю частину товару брендований одяг різного типу, який складає фірмовий стиль успішних компаній.  

А виконати такі замовлення можна за допомогою різних технологій нанесення зображень:

Сувенірні корпоративні товари не викликають негативу у клієнтів через свою нав’язливість, а навпаки підвищують їх рівень лояльності та довіру, популяризують бренд, створюють стійкі позитивні асоціації про продукцію у потенційних споживачів. В цілому, формується позитивний імідж організації-замовника в очах її клієнтів.

Замовлення товару

Для замовлення виготовлення сувенірного промо-товару в BrandME слід заповнити спеціальну форму на сайті (зворотний зв'язок або дзвінок). Менеджери компанії за потреби проконсультують клієнта, зроблять попередній розрахунок вартості замовлення та проінформують про терміни його виконання.

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/550567.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua