Ще два українські фільми зʼявляться на Netflix: які саме

19 май, 16:30

На стримінговій платформі Netflix вийдуть одразу два українські фільми "Люксембург, Люксембург" та "Клондайк". Обидві стрічки можна буде переглянути у червні.

7 червня 2023 року на Netflix вийде українська драма "Клондайк" від режисера Марини Ер Горбач. Зокрема, ця стрічка представляла Україну на премії "Оскар".

Фільм розповідає про місцеву родину, яка опинилася в епіцентрі подій авіакатастрофи рейсу MH17 Malaysia Airlines 17 липня 2014 року в селі Грабове Донецької області. Головні герої Ірина та Анатолій очікують народження первістка, але війна жорстоко вривається в їхні життя разом з уламками збитого боїнга. Жінка відмовляється евакуюватися, навіть коли село захоплюють озброєні угрупування.

14 червня на платформі з’явиться "Люксембург, Люксембург" — другий повнометражний фільм українського режисера Антоніо Лукіча. Стрічка вже увійшла в десятку найкасовіших фільмів українського прокату.

Картина розповідає історію про братів-близнюків, які дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів. Вони вирушають до Люксембурга, аби побачити його востаннє. Та чи буде їхній батько таким самим, яким вони його пам’ятають?

Софія Король

ЛIГАБiзнесIнформ


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/548245.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua