Metro AG хоче залишитися на російському ринку — гендиректор компанії

10 фев, 15:30

Генеральний директор Metro AG Штеффен Гройбель заявив, що компанія зберігає намір продовжувати операції в Росії. Про це пише Ліга з посиланням на Reuters.

«Ми хочемо залишитися на російському ринку», — цитує Гройбеля Reuters.

За його словами, Metro зараз розвивається в усіх сегментах і на всіх ринках, крім Росії: їй вдається зберігати свою частку ринку та добиватися значного прогресу у стратегічних ключових показниках ефективності.

Минулого року топменеджер Metro пояснював, що компанія відчуває свою відповідальність за російських працівників, які, на його думку, не винні в агресії проти України.

«Я і наша компанія дуже стурбовані війною проти України. Ми особливо переживаємо за наших 3400 працівників та їхні родини, а також наших численних клієнтів, постачальників та ділових партнерів в Україні. Ми також несемо відповідальність за наших понад 10 000 працівників у Росії, які не несуть персональної відповідальності за агресію проти України. Ми продовжуємо підтримувати бізнесові та політичні сили, які працюють над мирним розв'язанням конфлікту», — заявив він тоді.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/542356.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua