У столичному метро потягів доведеться чекати довше. Економлять електрику

02 ноя, 10:20

З вівторка, 1 листопада, у київському метрополітені збільшуються інтервали руху поїздів, повідомили у КМДА. У пікові години інтервали між поїздами становитимуть 4-5 хвилин, а в інший час – 8-10 хвилин.

"Фахівці постійно здійснюють моніторинг пасажиропотоків на станціях київського метро. Відповідно до цих показників  відрегулювали графіки руху і збільшили інтервали між поїздами. Дуже важливо, що такий режим роботи метро дасть змогу більш заощадливо споживати електроенергію", – йдеться у повідомленні.

У КМДА додають, що в пріоритеті залишається безпека містян і гостей столиці, тому всі пасажирські зони метрополітену залишаються із належним рівнем освітлення.

Нагадаємо, що внаслідок ранкового обстрілу у понеділок у Харкові також постала складна ситуація. Внаслідок удару по об'єкту критичної інфраструктури було знеструмлено метрополітен та наземний електротранспорт.

Крім того, харківський метрополітен повідомив, що з технічних причин тимчасово припинено рух лініями метро. Також голова Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що окупанти завдали ракетних ударів по Харкову та по Чугуївському району.

Максим Беркаль

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/536331.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua