У центрі окупованого Мелітополя пролунав потужний вибух

19 сен, 11:15

У неділю, 18 вересня, у окупованому російськими загарбниками Мелітополі пролунав потужний вибух. Попередньо – в центрі міста спрацювала вибухівка, повідомляє мер Іван Федоров.

"У Мелітополі пролунав потужний вибух. За попередніми даними, спрацювала вибухівка просто в центрі міста – в одному з дворів на вулиці Ярослава Мудрого. Чекаємо на подробиці від сил опору", – написав Федоров.

Відмітимо, що в суботу, 17 вересня, у селі Богатир у районі Молочного лиману Запорізької області в суботу вдень пролунало п'ять вибухів, повідомляв Іван Федоров. Саме до цього села окупанти перекинули частину своєї військової техніки й особового складу.

Також нагадаємо, нещодавно директор Розвідувального управління Міністерства оборони США Скотт Бер’єр заявив, що ЗС РФ не здатні досягти цілей, які перед ними поставило командування на початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Обмежені ресурси окупантів та ефективний контрнаступ українських захисників довели це. Розпочинаючи повномасштабну війну, РФ планувала окупувати всю або більшу частину України та встановити свою маріонеткову владу.

Максим Беркаль

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/533707.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua