27 авг, 20:28
Американські вчені з Науково-дослідного інституту при Оклендської дитячої лікарні Каліфорнійського університету в Сан-Франциско вивчили вплив білого і червоного м’яса на організм людини. Результати дослідження були опубліковані на сайті університету.
«Ми очікували, що червоне м’ясо буде надавати більш несприятливий вплив на рівень холестерину в крові, ніж біле, але це не так», — розповіли вчені.
За їх словами, вплив білого і червоного м’яса виявилося аналогічним, в разі якщо рівень насичених жирів в його складі був еквівалентний. Вчені відзначили, що для поліпшення стану здоров’я і зниження рівня холестерину необхідно обмежити споживання м’яса в цілому.
Замість цього вчені рекомендують включати в раціон овочі, бобові, а також молочні продукти.
Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/532276.html
Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua