Миколаїв закривають на вихідні: всі подробиці

05 авг, 18:00

Миколаїв сьогодні йде на затяжну комендантську годину з 23:00. Вона триватиме включно до понеділка, 8 серпня

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову ОВА Віталія Кіма під час відеозвернення.

Скільки триватиме
"Мною сьогодні підписано розпорядження, згідно з яким на території Миколаєва вводиться комендантська година з 23:00 5 серпня 2022 року до 05:00 8 серпня 2022 року", - заявив Кім.

Таким чином, посилена комендантська година почнеться сьогодні (5 серпня) о 23:00 і закінчиться в понеділок (8 серпня) о 05:00.

Місто закриють
Кім пояснив, це означає, що на вихідних місто буде повністю закрите, а тому закликав придбати всі необхідні продукти.

"Поставтеся з розумінням. У вихідні місто буде закрито. Закупіться їжею та водою. Ми працюємо і по колаборантах у тому числі", - сказав він.

Що це означає?
Як пояснив очільник області, це означатиме, що діятимуть усі ті правила, які й містить комендантська година, тобто заборонено перебування людей у вказаний проміжок часу на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Кім звернувся до мешканців сьогодні заздалегідь здійснити всі заплановані маршрути та натякнув на раніше анонсовану перевірку повідомлень про зрадників у місті.

Діти зможуть гуляти у дворах

Очільник області зазначив, що прогулянки з дітьми біля дому дозволяються, однак закликав все ж не виходити на вулицю.

Вигул собак дозволяється

У рамках посиленої комендантської години вигул собак поблизу дому буде дозволятися, але необхідно мати при собі документи.

Екстрені випадки
В разі екстрених випадків голова ОВА заявив, що буде залучатися поліція для супроводу. У всіх інших випадках - пересування містом заборонено.

Нагадаємо, як повідомлялося, раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, ініціював "вилов" коригувальників ударів по місту і встановив нагороду за кожного спійманого, а також заявив, що на цей період місто закриють.

МАРІЯ КУЧЕРЯВЕЦЬ

Інф. rbc.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/530852.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua