«Нова Пошта» запрацює у Польщі до кінця 2022 року

18 июл, 15:00

Українська логістична компанія “Нова Пошта” планує створити власні філії у європейських країнах для роботи на їхньому внутрішньому ринку. На першому етапі йтиметься про країни-сусіди України.

Про це заявила директорка "Нової Пошти" з управління репутацією Олена Плахова в інтерв’ю LIGA.net.

"Ми компанія, яка завжди йде за клієнтом. Ми бачимо, що 5 млн людей виїхали за кордон, тим паче клієнти кажуть: "Нам вас не вистачає". Тож справді, ми плануємо виходити на європейський ринок", — розповіла Плахова.

За її словами, у Польщі "Нова Пошта" планує розпочати роботу до кінця цього року. Загалом на першому етапі йдеться про сусідні країни.

"Насамперед ми будемо виходити в ті країни, що межують з Україною: Польща, Словаччина, Румунія. Це буде перший етап, а далі ми дивитимемось, як воно там просувається, і вже плануватимемо другий етап та інші країни", — зазначила Плахова.

Нагадаємо, "Нова пошта" підняла ціни на доставку з міжнародних інтернет-магазинів, але відправка особистих речей за кордон, навпаки, подешевшала.

Раніше "Нова пошта" знизила тариф на доставку до поштомату в Україні на 10 грн - до 50 грн за посилку. За фіксованою ціною можна буде надсилати документи та посилки незалежно від географії доставки. До пошти можна відправити посилки вагою до 20 кг.

Світлана Манько

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/529679.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua