Вони покинули свій дім на час війни: інформаційна допомога біженцям на одному ресурсі

01 июл, 10:36

Бути українцем – це не про місце на карті, а насамперед про стан душі. Так, війна може позбавити нас домівки, змусити виїхати, але все це – тимчасово. Україна – у нашому серці, в наших думках, за будь яких умов та обставин ми продовжуємо гуртуватись та допомагати всім, хто цього потребує.

Волонтери українського простору добра Goodacity створили вебсайт для допомоги українцям за кордоном  https://ukraine.goodacity.org .  

Тут зібрані корисні ресурси та посилання для тих, кого війна змусила виїхати за межі України в пошуках безпеки та прихистку. На ресурсіі опублікована інформація про 15 країн Європи, в яких радо зустрічають наших співгромадян, серед них – Польща, Німеччина, Австрія, Чехія, Латвія, Литва, Естонія, Італія, Іспанія, Франція… На вебсайті кожен користувач знайде:
• номери телефонів гарячих ліній;
• ресурси для пошуку роботи та житла;
• інформацію про медичну допомогу та допомогу домашнім тваринам;
• Facebook-групи та Телеграм-канали допомоги;
• корисні ресурси для вивчення європейських мов.

«Ті наші співвітчизники, котрі зараз перебувають за кордоном і мають потребу в  допомозі, знайдуть тут необхідну інформацію, яку ми постійно оновлюємо. Команда й надалі буде шукати контент, яки може стати у нагоді кожному українцю за кордоном. Щире прохання до читача – поділіться інформацією про сайт з тими, кому він може бути корисним, дайте посилання кожному, кому це може допомогти – зазначають волонтери Goodacity. – Якщо маєте бажання посприяти проєкту, володієте корисною та перевіреною інформацією для українців за кордоном, заповнюйте форму зворотнього зв'язку. Єднаймося, разом ми можемо створити корисний сайт з актуальним контентом, який так потрібен для допомоги всім Українцям!»


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/528617.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua