Продукти Google Cloud для державних органів

27 июн, 15:08

Державні установи мають користуватись надійними продуктами та рішеннями, які будуть працювати якісно та стабільно, щоб гарантувати безпеку даних користувачів та виправдовувати довіру громадян. Google Cloud для державних органів — перевірений інструмент, що допомагає надавати громадянам послуги належного рівня якості, підвищує ефективність робочих процесів та дозволяє впроваджувати інновації. Замовити розгортання хмарних сервісів Google Cloud можна на сайті компанії Cloudfresh. Ця компанія є сертифікованим преміум-партнером Google, завдяки чому має великий досвід у впровадженні хмарних технологій до установ, в тому числі державних.

YD69VgS2QrPpn7b1nPMcddVjfOOO0Szn3WweD9khUt21PU6CKuLZFpOCeh3g2sK1NI7HQRpElCJ_TP9sFvrwjhzQbpHn6KKLsu4BjDYmsUyw6DRx_KV2Ed_c-USct-fDVvKWQfrqFwbIZJwshw

Можливості побудови хмарних екосистем і організації робочого процесу

Впровадження хмарних сервісів Google допомагає оптимізувати швидкість надання відповіді на запити користувача завдяки покращенню якості роботи зсередини. Держслужбовці забезпечуються інструментами багатоканальної співпраці. Це дозволяє оперативно реагувати на надзвичайні ситуації та продуктивно розподіляти робочі зусилля співробітників. Керівники місій своєчасно отримують бездоганну аналітику та можливість управляти командою віддалено без шкоди для робочих процесів. Хмарні інструменти також сприяють побудуванню розумної логістики та транспортного постачання.

Всі інструменти Google Cloud мають спільні характеристики, що дають змогу оптимізувати процес виконання завдань. Найважливіші з них — безпека, відповідність всім стандартам, необмежена масштабованість, штучний інтелект та машинне навчання.

  1. Масштабованість рішень дозволяє розширювати обсяг залучених до роботи потужностей у відповідності з потребами установи. Разом із цим організація оплачує тільки ті потужності, які насправді використовує.
  2. Збір Big Data і зберігання даних у хмарних сховищах, їх обробка та аналіз, створення нових моделей та додатків і їх розгортання надають установі значно ширші можливості у вдосконаленні робочих процесів.
  3. Створення високозахищеної та безпечної інфраструктури в хмарі, що відповідає усім вимогам до державних органів

Хмарні платформи надійні і перевірені часом. І це лише маленька частина їх переваг.

Переваги Google Cloud для державних органів

Інструменти Google Cloud мають низку переваг, що роблять їх придатними до впровадження у державних органах.

Пакет хмарних продуктів Google Cloud — перспективне та надійне рішення для будь-якого державного органу, тому що вони реалізовані з урахуванням потреб державних стандартів. Замовити безкоштовне впровадження місячної версії продуктів можна на сайті компанії Cloudfresh. Фахівці компанії займаються налаштуванням всіх необхідних параметрів інфраструктури для максимально безболісного та дієвого впровадження технологій.

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/528374.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua