
14 июн, 07:24
.jpeg)
Яблучний оцет здатен знизити рівень цукру у крові.
Медики університетської лікарні Аттікон у Греції виявили незвичайну властивість давно відомого напою. Дослідники визначили, що вживання яблучного оцту «уповільнює процес травлення у шлунку» і унеможливлює різке підвищення рівня цукру у крові, інформує Ukr.Media.
Учені вирішили провести невеликий експеримент, щоб перевірити дію яблучного оцту за реальних умов. Вони розділили десятьох людей з діабетом на дві групи. Першій групі давали рисовий пудинг і воду, а друга група, крім води і рисового пудингу, вживала ще і яблучний оцет. Виявилося, що у діабетиків, які вживали яблучний оцет, їжа перетравлювалася на 17 % повільніше.
Це призвело до того, що цукор не настільки активно всмоктувався у кров і його рівень не піднімався до критичних позначок. Однак лікарі не рекомендують вживати яблучний оцет у чистому вигляді. Вони рекомендують розводити його водою.
Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/527428.html
Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua