04 июн, 07:24
Бортпровідниця розповіла, з чого готують їжу на борту літака, чим вона небезпечна для пасажирів і що воліє їсти екіпаж.
Стюардеса, яка не бажає називати свого імені, розкрила небезпеку їжі, що подається під час польотів. Жінка додала, що вона пропрацювала в п’яти різних авіакомпаніях і не побачила особливої різниці в приготуванні і подачі страв на борту, пише Daily Express.
Бортпровідниця заявила, що абсолютно будь-яка їжа, яку подають на борту авіалайнера пасажирам, є шкідливою. Навіть якщо це вегетаріанська страва.
Багато продуктів, що подаються пасажирам, можуть виявитися несвіжими, оскільки страви готують за добу до польоту. Фрукти нарізають за кілька годин до вильоту і найчастіше вони виглядають «дуже плачевно».
Часто для приготування тієї чи іншої страви беруться ненатуральні продукти. Наприклад, запевняє стюардеса, омлет може бути приготовлений «із суміші яйця і якогось замінника». Люди ж цього часто не помічають, оскільки на великій висоті рецептори притупляються.
Стюардеса також зазначила, що екіпаж бере на борт їжу з дому. Теж саме вона радить робити і пасажирам.
Як повідомлялося раніше, дозвілля стюардеси на карантині зняли на відео. Жінка разом зі своїм чоловіком записали комедійне шоу про те, як поводиться бортпровідниця вдома на карантині.
Також додамо, що названо найбрудніше місце в літаку.
Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/526819.html
Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua