В Україні створили найбільшу колекцію NFT-мистецтва в історії

26 май, 11:45

Унікальний проект із 1 мільйона творів NFT-мистецтва під назвою MintForUkraine створив штучний інтелект. Ця колекція стала найбільшою у своєму роді, її можна подивитися безкоштовно.

На одному майданчику зібрали один мільйон робіт у форматі NFT, і всі вони присвячені красі та достатку української культури.

"Ми кинули глобальний виклик, щоб викласти ці шматочки на блокчейн, щоби зібрати гроші на гуманітарну допомогу для України через благодійний фонд", - додали творці колекції.

Зазначимо, що на сайті MintForUkraine можна створити віртуальний гаманець та робити пожертвування. Усі виручені гроші підуть на допомогу Україні: 10% – на відновлення культурної спадщини, решта 90% – на гуманітарні потреби.

Нагадаємо, за один день роботи перший у світі NFT-музей війни, створений групою NFT-художників разом та співробітниками Міністерства цифрової трансформації, зібрав для української армії 600 тисяч доларів.

Раніше Міністерство оборони України спільно з аналітичною системою YouControl та за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" створили онлайн-платформу "Люди для України".

Віта Молодан

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/526249.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua