Зеленський: окупантам доведеться піти з Криму

25 май, 17:30

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні нагадав, що провів нараду з керівниками й керівницями кримського напрямку нашої політики. Зокрема з Тамілою Ташевою, постійним представником Президента України в Автономній Республіці Крим, передає УНН.

Цитата

"Російське вторгнення почалося саме з Криму. Це був далеко не перший пункт у переліку помилок російської держави щодо України, але перший доленосний для самої росії. Саме з цього пункту пішли наступні, не менш доленосні помилки росії, які всі разом призведуть до її історичного послаблення. І, звичайно, окупантам доведеться піти і з Криму також. Як і з Херсона, Мелітополя, Енергодара, Маріуполя та всіх інших міст і громад, де вони поки що зображають господарів. Господарями вони там точно не будуть", - наголосив президент.

Нагадаємо

За наявною інформацією, з метою нарощування системи протиповітряної оборони, на території північно-західної частини тимчасово-окупованої Автономної Республіки Крим противник розгортає два додаткових зенітних ракетних дивізіони С-400.

Юліана Росковінська

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/526237.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua