ЄС шукають шляхи використання заморожених активів російських олігархів для відбудови України

20 май, 15:30

Європейський Союз шукає, як використати заморожені активи російських олігархів для фінансування повоєнної відбудови України. Про це заявила президент Єврокомісії Урсула фон ден Ляєн, пише УНН з посиланням на Reuters.

Цитата

"Наші юристи інтенсивно працюють над пошуком можливих шляхів використання заморожених активів олігархів для відбудови України. Я думаю, що росія також має зробити свій внесок", - сказала президент Єврокомісії.

Деталі

Крім того, фон дер Ляєн зауважила, що виступає за поєднання довгострокової реконструкції України з реформами, необхідними для її приєднання до Європейського Союзу. Для того, щоб країна стала членом ЄС, їй необхідно дотримуватися певних стандартів у сфері верховенства права, економічній і політичній сферах.

“Процес вступу багато в чому залежить від того, як поводиться та що робить кандидат. Україна хоче вступити до ЄС за будь-яку ціну, а це означає, що мотивація є великою для проведення необхідних реформ”, – сказала вона.

Нагадаємо

У середу, 18 травня, президент Єврокомісії оголосила про план відновлення України, окресливши, що у ньому мають поєднуватися інвестиції із реформами.

Марина Тищенко
 
Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/525924.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua