Британська лікарка назвала продукти для захисту від коронавірусу

18 май, 06:34

Для поліпшення захисних властивостей організму, британський лікар Гіта Мейкер-Кларк запропонувала обов’язково вживати в їжу кілька продуктів відповідно до певних правил. Про це пише Daily Express.

«Імунна система вимагає комплекс вітамінів і мінералів: A, C, D, E, B6 і B12, фолати, цинк, залізо, мідь і селен», — назвала експерт головні нутрієнти.

Для того щоб заповнити потреби організму у вітаміні А, лікар порадила вживати зелені овочі, моркву, диню канталупу, а також гарбуз і солодку картоплю. Необхідний організму вітамін Е міститься в горіхах, шпинаті й соняшниковій олії, а вітамін С в брокколі, солодкому перці, брюссельській капусті і цитрусових.

Запаси вітаміну D експерт порадила з жовтня до березня заповнювати за допомогою БАДів, так як він міститься в невеликій кількості продуктів.

Нагадаємо, німецькі вчені виявили натуральний продукт, здатний пригнічувати до 97% коронавірусної інфекції в організмі.

aspekty.net


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/525684.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua