Топ 5 фруктів, які гарно профілактують появу закрепу

15 май, 21:24

У закрепах мало приємного, і кожна людина у своєму житті колись зіштовхується з ними. Щоб звести цей ризик до мінімуму, вживайте дані фрукти частіше, адже вони містять клітковину або харчові волокна, інформує Ukr.Media.

Апельсини

У одному середньому апельсині близько 3 г волокон. Цей фрукт також є багатим джерелом розчинних волокон, які швидше проводять їжу через кишківник і захищають від закрепів. Апельсин містить природний проносний засіб у формі флаванолу, званого нарингеніном, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

Гуава

Це одне з найбагатших джерел харчових волокон серед усіх фруктів у нашому рейтингу. Їжте гуаву один раз на день для здорового спорожнення кишківника і профілактики закрепів.

Виноград

Також містить безліч волокон — у 100 грамах винограду міститься близько 4 грамів клітковини. Щоденне його вживання стабілізує спорожнення кишківника.

Яблука

Лише одне середнє яблуко містить 4,4 грама клітковини. Цей фрукт є сенс включати у щоденне харчування, і особливо за умови регулярних закрепів.

Груші

Вони багаті на харчові волокна, а плоди середнього розміру містять їх у кількості 5,5 г. Груші також мають фруктозу і сорбіт, які стимулюють спорожнення кишківника, діючи як природні проносні.

aspekty.net


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/525553.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua