В Україні зупинили продаж марок з російським кораблем

20 апр, 16:30

Укрпошта оголосила про припинення продажу марок "Русский военный корабль, иди нах*й!". Всього продали приблизно 700 тисяч штук. Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський, інформує УНН.

Цитата

"Я ще раз хочу подякувати всім тим десяткам тисяч людей, які прийшли до нас в Києві та інших містах, щоб купити нашу марку «корабель». Не без помилок, але ми робили все, щоб найбільша кількість людей її отримали. Станом на зараз вже продано біля 700 тисяч марок і продаж марки у наших відділеннях ЗАКІНЧЕНО!" — написав Смілянський.

Додамо

Гендиректор Укрпошти зазначив, що у відділенні на Майдані в Києві сьогодні, 20 квітня, з 13:00 будуть продавати марки тим 1500+ клієнтам, які вчора не змогли їх отримати та записалися у список.

100 тисяч марок виділять для інтернет–магазину. З четверга, 21 квітня, в інтернет магазині зможуть придбати марки (2 листа на 1 замовлення) ті, хто раніше зробив замовлення в перші дні, а з п’ятниці, 22 квітня, будь який клієнти в Україні чи за її межами.

Решта тиражу буде використана для офіційних делегацій та музейних фондів. Невелику частину виділять на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями.

За словами Смілянського, додаткового тиражу цієї марки не буде, але серія з кораблем буде продовжена.

Нагадаємо

Поштову марку "Русский военный корабль, иди нах*й!" ввели в обіг 12 квітня.

Цей вислів — відповідь українського прикордонника Романа Грибова з острова Зміїний російському кораблю на пропозицію здатися в день вторгнення військ рф в Україну, 24 лютого.

Наприкінці березня Роман повернувся із російського полону на Черкащину.

13 квітня ЗСУ влучили двома ракетами "Нептун" у російський крейсер "москва" — саме той, який послав прикордонник. Зрештою корабель затонув.

Вікторія Данильченко

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/523959.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua