Через війну цьогоріч скасували «Книжковий арсенал»

14 апр, 15:00

Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" цього року не відбудеться через війну росії проти України. Про це інформує УНН з посиланням на пресслужбу Мистецького Арсеналу.

Цитата

"З моменту повномасштабного вторгнення в Україну з боку росії пройшло півтора місяця, і сьогодні ми змушені повідомити, що команда Мистецького арсеналу прийняла очевидне, однак важке рішення: Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" у травні 2022 не відбудеться. Український народ мужньо боронить країну, дає відсіч ворогу на різних фронтах, і ми всі розуміємо – для остаточної перемоги нам ще потрібен час", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначається, в умовах війни, команда фестивалю працює на підтримку видавничої сфери та літературної та мистецької сцени в Україні. Члени команди фестивалю беруть участь у міжнародних подіях як запрошені спікери.

Серед цих подій - засідання Ради європейської мережі літературного перекладу ENLIT, Регіональна видавнича конференція країн Кавказу та Чорноморського басейну тощо.

"А після перемоги наша команда повернеться до того, що любить і вміє: ми будемо готувати та неодмінно проведемо ХІ Книжковий Арсенал, з його неповторною атмосферою свободи висловлювань, дискусій, зустрічей читачів та письменників і теплих обіймів під мирним небом у дворі Старого арсеналу", - зазначають організатори.

Юліана Росковінська

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/523615.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua