Президент Володимир Зеленський закликав Грецію не допустити знищення Маріуполя та врятувати поранених і вцілілих там людей

10 апр, 14:20

Президент Володимир Зеленський закликав Грецію не допустити знищення Маріуполя та врятувати поранених і вцілілих там людей

"Місто потребує гуманітарної допомоги! Місто потребує порятунку звідти людей – вцілілих і поранених. Росія блокує Маріуполь з початку березня, на землі блокує і на морі. Не пропускає туди навіть елементарні гуманітарні вантажі. Я впевнений, що сила Греції може допомогти реалізувати цю місію. Рахунок іде на дні", - сказав Зеленський.

Він попросив Грецію використати свій вплив і можливості як члена Європейського Союзу для організації порятунку Маріуполя та його захисників від російської агресії.

"Вони знищать всю нашу спільну історію, нашу спільну спадщину. І ми не зможемо задовольнитись тим, що скажемо в майбутньому про Маріуполь: "Це нові Фермопіли". Коли герої полягли, зупиняючи чисельне вороже військо. Зараз ми можемо врятувати наших героїв", - сказав президент.

Джерело: https://t.me/V_Zelenskiy_official/1146

Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/523404.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua