Сайт де кожен зможе побачити всю правду про жорстоку та безжалісну війну в Україні без зайвої пропаганди

06 апр, 14:39

Сайт https://closetheskyoverukraine.com/ був створений ініціативною групою патріотів для того, щоб кожен міг побачити всю правду про жорстоку та безжалісну війну в Україні без зайвої пропаганди: тільки реальні факти, тільки реальні цифри загиблих та справжні фото- та відеоматеріали з місць подій.

Ми не змогли стояти осторонь у той час, коли руйнують наші міста, коли вбивають наших близьких, коли всі жителі України перебувають під загрозою ракетних обстрілів, репресій та депортацій. Це не спецоперація, це повномасштабна війна, яку ми зобов'язані зупинити. Україна вже перемогла, а Росія буде ще десятиліттями відмивати кров зі своєї історії, і зараз необхідно зробити найважливіший ривок у боротьбі за демократію і свободу не лише України, а й усього вільного світу.

Цей ривок –  це вчинок кожної людини – усього людства! Не важливо, хто й де знаходиться, кожна людина може вплинути на результат війни і бути причетною до перемоги над брехливою пропагандою. До перемоги миру та добра над хаосом та террором. Від закриття неба – до повної елімінації загрози.

На сайті  https://closetheskyoverukraine.com/ з акцентом на кожну країну ми щоденно оновлюємо основні види допомоги:

Протести та акції в кожному куточку світу;
Пожертвування в офіційні фонди гуманітарної допомоги та фонди підтримки армії. Кожний фонд особисто перевірений та опублікований на офіційних державних ресурсах. Ми не займаємося збором коштів;
Ресурси, де громадяни будь-яких країн можуть напряму впливати на рішення політиків, яких обирали, надсилаючи як прямі письмові запити, так і підписуючи громадські петиції;
Поширення достовірної інформації як у соцмережах, так і серед своїх друзів. Разом ми сила!

Не залишайтеся осторонь, адже цю війну розпочав неадекватний та божевільний м’ясник Путін, який не зупиниться на одній лише Україні і може у будь-який момент напасти на вашу країну, зруйнувати ваш дім та вбити ваших близьких. Якщо ми не об'єднаймося та не зупинимо його разом, то потім кожен буде змушений воювати з ворогом віч-на-віч.

Підпишіться на наші соціальні мережі, щоб отримувати оперативну інформації щодо війни та актуальних способах підтримки:

✅ Telegram (https://t.me/CloseUkraineSky)
✅ Twitter (https://twitter.com/CloseUkraineSky)
✅ Facebook (https://www.facebook.com/Close-The-Sky-Over-Ukraine-101051235880413)
✅ Medium (https://medium.com/@closetheskyoverukraine)
✅ Instagram (https://www.instagram.com/close.the.sky.over.ukraine/)
✅ Tik Tok (https://www.tiktok.com/@close.sky.over.ukraine)


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/523248.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua